El món del cine

Es una novel·la sobre cine, i dedicada a la gente del cinema. Una sátira sobre el mundo del cine.

Un productor encarrega a un guionista la redacció d’un guió basat en la violenta i estranya mort d’un director de cinema, fill del productor i el millor amic i col·laborador del guionista. Una inspectora el considera el principal sospitós i el perseguirà per aconseguir les proves en el guió de ficció. No obstant això, el guionista envoltarà el cas de sorpreses mentre assumeix la direcció de la pel·lícula del mort. Un misteri del món del cinema a través del rodatge d’un spaghetti western i l’ambició per l’èxit que inevitablement conflueix en la cerimònia més famosa de la fàbrica dels somnis.

L’estrany cas del guionista que va matar el director amb un colt 45, és una novel·la que el lector veurà com una pel•lícula en la qual els principals executors del setè art són els protagonistes d’una mordaç història que mai s’haguessin atrevit a realitzar.

“L’excessiva falta de respecte cap a la literatura i el cinema ha induït els novel·listes a escriure les seves obres a l’espera d’una anhelada i exitosa adaptació cinematogràfica. En el camí invers, els cineastes somien en una pel·lícula convertida en novel·la. A la cruïlla, aguaita la bèstia: la novel·la cinematogràfica. “

“Cada vegada són més els espectadors que van al cinema per llegir novel•les, ja va sent hora d’oferir-los novel·les per veure pel·lícules”

“La corrosiva novel·la sobre el cinema que tot espectador cal que llegeixi i que tot professional del cinema negarà haver llegit “

Els protagonistes opinen

“Una infàmia” (el guionista)

“Una brillant carrera segada en la flor de la vida” (el director)

“No et pots refiar de la gent del cinema” (el productor)

“M’estava maquillant” (l’actriu)

“Opino com ella” (l’actor)

“Em va agradar més la novel•la” (l’espectador)

“No està en youtube” (l’adolescent grans de blat de moro)

“Per a quan l’adaptació?” (el distribuïdor)

“Entre tots el van matar” (el representant)

“Ens querellarem” (la gent del cinema)

“Quant beuen aquests bergants!” (el meritori)

“Faré televisió” (l’estudiant de cinema)

“Repeteixen molt” (el claquetista)

“Una lliçó de cinema, si no fos ficció” (apuntsgratis.com)

Comprar a:

amazon_kindle_logo-svg_