La primera novel·la sobre la batalla de l’Ebre, la batalla més famosa, sanguinària i decisiva de la Guerra Civil espanyola.

El Viatge a la Batalla de l’Ebre narra un dels episodis més significatius de la Guerra Civil espanyola, la batalla de l’Ebre, la més sagnant i decisiva de totes les batalles i que amb els anys ha esdevingut la més famosa.

La novel·la ens aporta un punt de vista singular i contemporani. Gràcies al viatge en el temps, dos joves de finals del segle XX lluiten al costat del seu avi republicà en els darrers dies de la batalla de l’Ebre, el novembre del 1938. Dos germans antagònics que hauran de sobreviure en un front de guerra mentre mesuren la viabilitat d’alterar el seu passat familiar: salvar el seu avi de la mort sobrevinguda el darrer dia de la batalla.

Una novel·la que aboca el lector a revisar la seva pròpia posició en un altre viatge en el temps: el de recuperar la memòria històrica i, en particular, la dels vençuts, tant de temps negada durant el franquisme i reclamada amb feblesa en la transició. Per no tornar a perdre la batalla.

I tu, estaries disposat a fer el viatge?

Comprar a:

batalla de l'Ebre a Amazon

batalla de l'Ebre a Cossetània


Preu: 18,00€

Col·lecció: Narrativa, núm. 45

ISBN: 978-84-97911-05-4

Nombre de Pàgines: 320

Mides: 13 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Abril del 2005